Het programma BinnensteBuiten is in de persoon van culinair schrijfster Nadia Zerouali te gast op de biologische kruiden- en eetbare bloemenkwekerij Puur Aroma van Monique en Frank Radder in de heuvels van het Limburgse Margraten. Zij nemen Nadia en de kijken mee in hun kwekerij, waar ook in het najaar verschillende kruiden groeien. In het bijzonder is er aandacht voor één bijzonder kruid: saffraan, ook wel het rode goud genoemd.
Gerelateerde artikelen → Zie meer
-
Saffraan uit Hollandse polder en van onder LED
-
Midden in Westland staat jungle met 150 eetbare planten
-
Kruidenteler bouwt paprikakas om: buitenseizoen kruidenteelt verlengen in kas
-
"We hebben onze teeltcapaciteit voor peterselie en tijm aanzienlijk uitgebreid"
-
Eetbare bloemen in een duurzaam, transparant en productgericht jasje
-
Ook 's zomers verse kruiden uit Murcia
-
"Vraag naar Keniaanse bieslook zal toenemen nu Europees seizoen afloopt"
-
Vitacress onderzoekt nieuwe vestiging op Brightlands Campus Venlo
-
Wisselvallig seizoen Duitse vollegrondskruiden
-
Westlandse biologische basilicum groeit door na het plukken