Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Petkus Selecta en Premium Seeds Machines sluiten aan

Twee nieuwe partners voor Seed Valley

Het netwerk van Seed Valley breidt zich uit met twee nieuwe technische dienstverleners. Zowel Petkus Selecta als Premium Seeds Machines sluiten zich aan, meldde Seed Valley op 26 november.

Petkus Selecta ontwikkelt machines voor onder andere schoning, sortering en coating van zaden. Het bedrijf is recent ontstaan uit een jointventure van twee gerenommeerde bedrijven. Selecta: een Enkhuizens familiebedrijf dat naam maakte op het gebied van machines voor de fijnzaden sector, zoals groentenzaden. En Petkus: een van origine Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in grootschaligere machines voor bulkgewassen zoals graan. Samen brengen zij kennis van beide markten in één bedrijf gevestigd in Seed Valley.

Premium Seeds Machines is een onderdeel van het bekende Croonwolter&Dros. De expertise die Croonwolter&Dros heeft opgebouwd op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en automatisering wordt vanuit Alkmaar ingezet om de zaadsector te bedienen. Dat resulteert in machines die helpen om kwaliteit van zaden verder te verbeteren voordat het naar de klant gaat.

Bron: Seed Valley

Publicatiedatum: