Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

Ruime aanvoer van Chinese kool werd aan voordelige prijzen afgezet

Door het frissere weer zal de aanvoer van bloemkool lichtjes dalen. Prijzen bleven stabiel. Een ruime aanvoer van Chinese kool werd aan voordelige prijzen verkocht. Ruim aanbod in alle slasoorten, prijzen voor lollo's en eikenblad verlopen eerder voordelig. De aanvoer van venkel nam af; prijzen zijn eveneens voordeliger geworden. Een verder dalende aanvoer werd aan stabiele prijzen verkocht. Het seizoen loopt bijna op zijn einde.

Duurder
Alle koolsoorten werden aan goed ondersteunde prijzen verkocht: wit-rood-savooi schommelen rond het zelfde prijsniveau. De volumes van witloof zijn volgens verwachting. Prijzen blijven sterk. Kropsla en veldsla werden iets duurder. Een licht toenemende aanvoer van prei werd aan stabiele, sterke prijzen verkocht. De beschikbaarheid van knolselder is ruim. Prijzen worden goed ondersteund. Het aanbod van broccoli nam verder af en prijzen zijn sterk gestegen t.o.v. vorige week. Een beperkt aanbod van komkommers werd aan dure prijzen verkocht. Een dalende aanvoer van courgette blijft zich doorzetten. Prijzen zijn vrij duur. De aanvoer van tomaten zal vanaf nu wekelijks afnemen. Prijzen trokken aan.

Bron: LAVA nieuwsbrief

 

Publicatiedatum: