Fotoreportage: glastuinbouw uitgelicht

Steeds meer tuinbouwtoeleveranciers op Fruit Attraction

Tholen – Van 23 tot 25 oktober heeft de Fruit Attraction in Madrid weer plaatsgevonden. In 10 verschillende hallen toonden voornamelijk Europese exposanten aan bezoekers wat zij in huis hebben. Met elk jaar meer bezoekers, standhouders (waaronder steeds meer tuinbouwtoeleveranciers) en hallen wint de beurs steeds meer aan aanzien bij het grote publiek. De Fruit Attraction is qua grote en bezoekersaantallen nog steeds geen Berlijn, maar de standhouders voelen wel dat het langzaamaan die kant opgaat en hopen dat de beurs zijn eigen karakter zal blijven behouden.

Klik hier om de Nederlanders en Belgen op de Fruit Attraction te bekijken.

Piet van den Oord en Henri van Hemert vertegenwoordigden Oerlemans Packaging voor het eerst op de beurs. Zij hadden veel animo uit Noord-Afrika voor de folies en de kunststofverpakkingen en vonden de beurs enorm geslaagd.

Marcel van de Linden, Sidi Khiter en Barry de Jong van RedStar

Mattias Verdu, Michel de Winter en Elias Munoz van Axia Vegetable Seeds. Zij promootten de Etna Healthy, de nieuwe zoete paprika in het assortiment van Axia.

Woensdag, de tweede beursdag was zoals verwacht de drukst bezochte dag. Echter ook de dinsdag en donderdag waren de bezoekersaantallen niet teleurstellend. Veel standhouders waren donderdag blij verrast met het grote aantal bezoekers die aanwezig waren op de laatste beursdag. Ook de sfeer van de beurs werd aangemerkt als prettig en gemoedelijk. De aangename temperatuur zorgde ervoor dat op de buitenplaats de gesprekken in het zonnetje werden voortgezet.

Hans Luijkx van Bato Plastics, Piet van den Oord van Oerlemans Plastics, Marc van Gennip en Ronald Tax van Genson en Barry Zuidgeest van Mardenkro.

Bato Plastics was een van de aanwezige toeleveranciers. Zij kwamen na een aantal jaren weer eens kijken. Op de foto Hans Luijkx en zijn collega Daniel Bou.

Joost Giles en Paul van Gils van Mardenkro, ook nieuwkomer op de beurs en deelnemer aan het Holland Paviljoen. Zij willen Spanje en omringende landen gaan veroveren met AntiCondens, het anti-condensmiddel voor plastic en glazen kassen.

Nederlanders en Belgen
Dit jaar was het aantal Nederlandse en Belgische standhouders toegenomen in vergelijking tot vorig jaar. De Belgen hadden zich voornamelijk geconcentreerd in het Belgische gedeelte. Veel Nederlandse bedrijven stonden in het Holland Paviljoen, echter stonden er ook bedrijven verdeeld over de andere hallen.


Elzefine Krepel van Priva en Erik van Smalen van Royal Brinkman. Royal Brinkman heeft al 23 jaar een vestiging in Spanje.

Jesper Smits, Boaz Oosthoek en Maarten Fahrner van Koppert Biological Systems.


Een tuinbouwkiekje met Paul van Gils van Mardenkro, Dick Verweij van Van der Knaap en Klaas Droog van MNP Flowers.

 

 

 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven