Automatisering is de toekomst voor asperges

Automatisering floreert in de asperge sector dankzij het Duitse Neubauer Automation, dat zich bezighoudt met innovatieve machines voor de verwerking van scheuten. De ontwikkeling wordt gezien als een kans om het proces te vereenvoudigen, kosten te verlagen en de productiviteit te verhogen.

"Meer dan 800 klanten van Espaso systeem gebruiken zijn overtuigd van onze producten en diensten en optimaliseren hun productie met de aspergesorteermachines van Neubauer Automation", is te lezen in een bedrijfsnota.

"De productie van alle machines en onderdelen is onze eigen productie en elk product is van hoge kwaliteit. We werken met de meest moderne machines en we hebben de totale controle over het proces. Dit is de enige manier om het beste product tegen de beste prijs te garanderen."

De automatische, elektronische aspergesorteermachine halveert de classificatietijd en dus nemen de arbeidskosten aanzienlijk af.

"Geoptimaliseerde processen en intelligente uitlijning, zoals de geïntegreerde weging, verdubbelen de hoeveelheid gekalibreerde asperges en maximaliseren de opbrengst. Het Espaso systeem heeft een rendement van 90% en in de meest ideale omstandigheden kan het tot twee ton per uur verwerken.

Met elektronische metingen leidt het weegproces tot perfecte asperges van gelijke lengtes, met hetzelfde gewicht, diameter en dezelfde kwaliteit.

"We zijn aanwezig tijdens de International Asparagus Day. Onze stand is nummer 23 en staat in paviljoen A."

Contact:
Neubauer Automation OHG
Am Bierbäumchen 12
D-59514 Welver (Germania)
Tel.: +49 23849202230
Tel.: +49 15119535710
Email: a.ciallella@neubauer-automation.de 
Web: neubauer-automation.de/it/index.php 

Voor meer informatie over de International Asparagus Days: www.asparagusdays.it 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven