De RAI, eigenaar van het merk Horecava, zou graag meer groente- en fruitpartijen aan boord zien bij de eerstvolgende uitgave van de bekende beurs voor horeca, catering en food-service branche. De beurs vindt plaats van 7-10 januari 2019. Na een goede start in 2017 met 4 nieuwe deelnemers, en in 2018 9 nieuwe deelnemers heeft de beurs de ambitie om de komende editie de versdeelname verder uit te bouwen. Hiertoe wordt een sfeervol en authentiek aangeklede Veggie en Fruit Markt ontwikkeld, met kas, een kok die permanent kookt met de producten van de deelnemers. "Dit gaat weer een swingend, zinnenprikkelend geheel worden", laat de organisatie weten.

De trends van buiten de deur, ‘op’ restaurant of ‘on-the-go’ eten, en ‘vegan’ zetten snel door. Dit betekent ook voor AGF dat -  naast retail-  afzetkanalen naar de out-of home-kanalen belangrijker gaan worden. Hetzelfde geldt voor contact met chefs, de creatieve eindgebruikers van onze mooie Hollandse groenten en fruit. Deze mensen kijken anders naar uw product. Geven ook feedback die er toe doet. En wellicht wilt u hen meer inspireren met nieuwe toepassingen. Deelname aan de Horecava maakt dit allemaal heel goed mogelijk. Het paviljoen wordt georganiseerd door Maurice Wubben, en huur van een kraam is all-inn. Het enige dat een deelnemer zelf organiseert, is bemanning van de stand en aanwezigheid van product.

Heeft u interesse? Instappen kan nog tot eind november. Neem in dat geval voor meer informatie contact op met Maurice Wubben via 06 46 620 320 of maurice@mauricewubben.nl