Nederland neemt in 2020 met een Holland paviljoen deel aan de Dubai EXPO, de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Dit biedt tal van kansen voor de BV Nederland. Benieuwd welke dat zijn? Kom dan naar de infosessie die wordt georganiseerd op 4 oktober 2018, tijdens de Innovation Expo in Rotterdam. Tijdens de sessie worden de plannen gepresenteerd en kunnen de aanwezigen in gesprek gaan met het projectteam en andere organisaties die bij de voorbereidingen betrokken zijn.

De deelname aan de Dubai EXPO 2020 maakt onderdeel uit van een meerjarige campagne, waarin Nederland – voorafgaand en tijdens de Dubai EXPO – laat zien wat het aan innovatieve oplossingen te bieden heeft op het snijvlak van water, voedsel en energie. Zo wordt een platform geboden voor het Nederlandse bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en (decentrale) overheden om zaken te doen, ideeën uit te wisselen en een netwerk op te bouwen of te verbreden.

Innovation EXPO
De sessie wordt gehouden op donderdag 4 oktober van 16.00 – 16.45 uur, tijdens de Innovation Expo. Aansluitend is er een netwerkborrel. Plaats van handeling is de RDM kantine van de Onderzeebootloods, RDM straat 1 in Rotterdam.

Registratie
Om het terrein te kunnen betreden is registratie verplicht. Voor de sessie is de inloop vrij en er geldt: vol = vol. Als u zeker wilt zijn van een plek dan kunt u een e-mail verzenden naar DIO-EXPO2020@minbuza.nl. Er wordt dan een plaats voor u vrij gehouden.

Kijk voor meer informatie over de Nederlandse deelname aan de Dubai EXPO ook op www.rijksoverheid.nl/dubaiexpo2020