Het SB 10 transportsysteem van SB Machinerie is al jaren op de markt en heeft de reputatie zowel verplaatsbaar als aanpasbaar te zijn. Onlangs heeft het bedrijf een nieuwe variant van het systeem op de markt gebracht: de SB10 EPC. Dit systeem heeft geen draaiassen en wielen, waardoor de machine betaalbaarder is geworden. 

De transportbanden van SB Machinerie worden gedistribueerd door Ball Seed en worden door verschillende telers gebruikt, zoals telers van potplanten, bloemen en ook de nieuwe MJ markt. Klanten kunnen de kosten voor het systeem verminderen door voor een onverplaatsbaar of telescopisch systeem te kiezen. Nu is het assortiment uitgebreid met de verplaatsbare transportband - geproduceerd zonder de draaiassen en wielen. "Het systeem kan op tafels en tripods worden gezet en zelfs op de grond. Bovendien zit er geen limiet aan de lengte van de transportband - sluit het simpelweg aan op een stroomvoorziening", zegt Brigitte Boulerice van SB Machinerie. “Dit is een goedkopere optie, waardoor de techniek voor meer telers betaalbaar is." 

 

“Het systeem is nog steeds aanpasbaar en stapelbaar - net als het bestaande telescopische systeem", laat Bridgette zien. “Er zijn twee verschillende krachtbronnen beschikbaar: een boven en een horizontaal. Daarnaast heeft een systeem een rolwagen die de transportband kan vervoeren, en er is een rek die het gemakkelijker maakt om de containers van de ene naar de andere locatie te vervoeren." 

Alle producten worden gedistribueerd door Ball Seeds, de officiële Noord-Amerikaanse partner van het bedrijf. Het systeem wordt tentoongesteld tijdens de Canadian Greenhouse Conference in Niagara Falls, waar SB Machinerie aanwezig zal zijn bij stand 663.

Voor meer informatie:
SB Machinerie
Brigitte Boulerice 
md@sbmachinerie.com 
+1 450 454 62 60