Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Specials aanwezig op Gastronomie

Tijdens de Gastronomie presenteert Ton Janssen de juwelen van Dutch Specials op een originele wijze. Hij licht de bezoekers op een informatieve manier voor over de verschillende eigenschappen van de Dutch Special producten. 

De Gastronomie vindt op 12 en 13 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De Jaarbeurs is deze dagen omgebouwd tot een ware inspiratiebron op gastronomisch gebied. Gastronomie

Dutch Specials laat u ook de Nederlandse kroonjuwelen beleven: telers vertellen met passie het verhaal achter het product, de oorsprong en hun zorg om het perfecte product aan restaurants te leveren. Daarnaast is het op stand D044 mogelijk om de Dutch Special producten te proeven.

Dutch Specials

‘Dutch Specials’ is het collectieve concept van onderscheidende groentenproducten. Dutch Specials presenteren exclusieve groenten en gezonde snacks. Bijzondere groenten, onbekende delicatessen, verrukkelijke specialiteiten: Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de supermarkt zich mee kan onderscheiden.

Voor meer informatie 
GroentenFruit Bureau
Merel Prins 
079-3470815
Publicatiedatum: