Tholen - Het bestaande, maar toch gloednieuwe, volledige gerestyled pand van Van der Ende Groep is zaterdag geopend. Lex van der Ende memoreerde dat het bedrijf 40 jaar geleden gestart is door vader Piet. Met dit nieuwe pand wordt een hoofdstuk afgesloten, maar het bedrijf staat ook voor een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin een hoger doel wordt na gestreefd: Van der Ende wil een mondiale rol spelen op het gebied van waterproblematiek. Lex: “Wij zijn klaar voor de toekomst. We hebben alles in huis.”

Lex van der Ende

Klik hier voor onze fotoreportage

In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld. Zowel in de breedte als in de diepte zijn de activiteiten uitgebreid. Het pand is volledig aangepast om een fijn werkklimaat te kunnen bieden voor de werknemers. Het ligt vlak bij de snelweg, wat de bereikbaarheid voor de dagelijkse stroom vrachtwagens ten goede komt.

Wist u dat …

… Lex graag bestaande uitdrukkingen naar zijn eigen hand zet. Sjaak Bral, de plaag van vandaag uit Den Haag, wist daar wel raad mee in zijn verhaal. Weet u wat er bedoeld wordt met ‘Hier is niet over het klompie gespit’? Sjaak had de lachers op zijn hand met zijn grappen en grollen. Er was ook een serieuze noot in zijn verhaal: Het DNA van Van der Ende werd ontrafeld. Dit DNA bestaat uit vijf elementen: Ambitie, Bewustzijn, Creativiteit, Discipline en Energie.

Met het gebruik van een stukje ‘vernuftige techniek’ van Sjaak kon er geproost worden. Gefeliciteerd.

Het glas werd geheven. Proost

’s Middags gingen de deuren open in de productiehal en kantoorruimte. Op de 16.000 m2 kregen de bezoekers een beeld van het dagelijkse werk bij Van der Ende Groep.

En het bleef nog lang gezellig.

Klik hier voor onze fotoreportage


Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
Aartsdijkweg 23
2676 LE Maasdijk
+31 (0)174 51 50 50
sales@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl