\ASA Packaging Solutions heeft te horen gekregen dat zij uit een grote groep bedrijven geselecteerd is als een van de kanshebbers op een jaar lang ondersteuning van het Oranje Handelsmissiefonds. Een mooie kans voor een snelle start in Amerika, waar Sandra Pannekeet en haar gezin eind volgende maand naartoe gaan om daar JASA Amerika op te starten.

Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren
Bij de troonwisseling in 2013 is voor ondernemers die een grotere afzetmarkt zoeken het Oranje Handelsmissiefonds opgericht. De initiatiefnemers ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), willen ondernemers helpen om nieuwe deuren in het buitenland te openen. Met dit fonds bundelen de partners hun krachten en onderstrepen zij het belang van internationale handel voor Nederland.

Ieder jaar maken tien bedrijven kans op ondersteuning bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Het winnen van het fonds opent dus letterlijk deuren in het buitenland. Ondernemers gaan op missie, komen in contact met mensen die ze normaal niet spreken en dat draagt allemaal bij tot het bereiken van een hoger doel: sneller starten in het beoogde exportland.

Voor meer informatie:
Stephanie Hulshoff 
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS – ALKMAAR
(072) 561 27 00
s.hulshoff@jasa.nl 
www.jasa.nl