Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Specials aanwezig bij prijsuitreiking Beste Benelux Groenterestaurant

Op maandag 8 oktober vindt de prijsuitreiking plaats van het Beste Benelux Groenterestaurant tijdens de Fine Food Professional in Hotel Barbizon Palace in Amsterdam. Dutch Specials is partner van dit mooie evenement en is hier dan ook bij aanwezig. Dutch Specials presenteert op deze beurs bijzondere groenten, onbekende delicatessen en verrukkelijke specialiteiten. Voor meer informatie: www.dutchspecials.nl
 

Prijsuitreiking Beste Benelux Groenterestaurant

Het Beste Benelux Groenterestaurant is een initiatief van Groentekok Frank Fol. Het is het vierde achtereenvolgende jaar waarin de wedstrijd wordt georganiseerd. Er zijn in Nederland drie restaurants genomineerd die kans maken op de titel: ‘’Beste Benelux Groenterestaurant’’: Restaurant Vermeer* uit Amsterdam, Restaurant Niven* uit Rijswijk en Restaurant Aubergine uit Steyl (Venlo). Naast Nederland zijn er in Vlaanderen, Wallonië en Luxemburg ook restaurants genomineerd. Uiteindelijk wordt er in elk land een restaurant benoemd worden tot Beste Groenterestaurant. De prijsuitreiking vindt om 15.30 uur plaats.

Dutch Specials

Dutch Specials presenteren exclusieve groenten en gezonde snacks! Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! 'Dutch Specials' is het collectieve concept van onderscheidende groenteproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de detaillisten zich mee kan onderscheiden.
 
Publicatiedatum: