Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië: Diner afrekenen met eigen groente

De crisis slaat ook hard toe in de wereld van gastronomen en eetgelegenheden. Een Italiaans restaurant in Florence heeft daarom een plan bedacht om klanten die geen geld meer hebben, toch aan tafel te krijgen en te voorzien van heerlijkheden.

Restauranteigenaar Donella Faggioli zei tegen het Italiaanse persbureau ANSA dat vanaf het einde van deze maand gasten met zelf geteelde of gemaakte etenswaren kunnen betalen voor de gerechten uit de traditionele Toscaanse keuken die het restaurant aanbiedt.



Na een reservering kunnen gasten komen eten en afrekenen met hun zelf geteelde groenten, fruit of bijvoorbeeld zelf gerookt vlees. Die worden dan weer in de keuken van het restaurant gebruikt. Het is volgens Faggioli "een manier om door de hele moeilijke situatie waarin we leven heen te komen".

Bron: ANP
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer