Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Webinar “Dutch HACCP versie 5, juni 2012

LRQA Nederland organiseert een webinar. Tijdens deze interactieve webinar praten wij u bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van Dutch HACCP en FSSC 220000.
Agenda webinar
• Dutch HACCP (wijzigingen, interpretaties, hoe nu verder?)
• FSSC 22000 (stand van zaken, ontwikkelingen technische standaarden)
Datum: maandag 3 september 2012
Tijd: 14:00-15:00 uur
Spreker: Thomas Zwiers – Sector Manager Food
Aanmelden: U kunt zich hier aanmelden voor de webinar “Dutch HACCP versie 5, juni 2012”.

Wat is een webinar?

Een webinar is een live presentatie op afstand die u via uw computer kunt volgen. U heeft geen software nodig en u kunt met een password eenvoudig inloggen via internet. Geluid hoort u via uw laptop/pc en vragen kunt u stellen via de chat mogelijkheid. Aan het begin van de webinar ontvangt u een toelichting over hoe u vragen kunt stellen. Heeft u vragen over het volgen van de webinar ? Neem dan contact op met Wouter Bakker (internet marketeer) via telefoon 010 201 42 94.

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer