Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QC One introduceert nieuw kwaliteitsplatform en mobiele app

QC One lanceert een nieuw kwaliteitsplatform voor de AGF branche. Het QC One platform geeft gebruikers de mogelijkheid kwaliteitsrapporten online te bekijken en te publiceren. Trends in kwaliteit en prestaties zijn hierdoor eenvoudig te herkennen. Het platform voorziet volledig in de informatiebehoefte van producenten, exporteurs, importeurs en controle instanties.

Speciaal voor QC professionals beschikt QC One over een mobiele applicatie, waarmee eenvoudig alle inspecties direct op locatie kunnen worden verwerkt. De mobiele app is volledig in het nieuwe platform geïntegreerd. De drie belangrijkste functies van QC One zijn:



1) Inspecties

De mobiele inspectie applicatie is speciaal ontwikkeld voor gebruikers in de AGF branche. Het is het resultaat van een samenwerking met zeer ervaren kwaliteitsprofessionals. De belangrijkste kenmerken van de mobiele app zijn:
• Inspectiedata direct op locatie invoeren
• Draadloze foto import
• Stootbestendige en moderne apparatuur
• Shipment & inspectie management

2) Rapportages

Inspectiegegevens en foto’s worden direct via de mobiele app in het QC One platform geladen. Quality Control managers hebben direct de mogelijkheid deze rapporten te verifiëren en waar nodig bij te sturen. Na goedkeuring is het kwaliteitsrapport online voor alle betrokken partijen beschikbaar. De rapporten zijn online beschikbaar en kunnen ook als PDF worden gedownload.

Dit eenvoudige proces zorgt voor een grote reductie van diverse administratieve handelingen. Rapporten worden automatisch en sneller gegenereerd en dat resulteert in een optimale doorlooptijd. Daarnaast worden alle inspectiedata uniform opgeslagen, waardoor analytische gegevens over een bepaalde periode sneller en gemakkelijker beschikbaar zijn.

3) Distributie

QC One is een nieuwe, innovatieve manier om voor importeurs, exporteurs en producenten kwaliteitsinformatie te bekijken en te beheren. Het platform geeft gebruikers de mogelijkheid trends in kwaliteit te herkennen. Producenten krijgen vanaf nu beter inzicht in hun prestaties.

De voordelen

QC One optimaliseert de processen van kwaliteitsinspecties door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde software en geavanceerde mobiele hardware. Het platform draagt zorg voor de verwerking van inspectiegegevens in de AGF branche. QC One genereert - op basis van de beschikbare data en foto’s - professionele QC rapporten. Deze rapporten zijn na goedkeuring automatisch beschikbaar voor alle betrokken partijen.


 
Gebruik van QC One zorgt voor een uniforme opslag van kwaliteitsinformatie, transparantie in de gehele keten en tijdsbesparing tijdens en na kwaliteitsinspecties.
Aanvullende informatie www.QCone.com.
 
Publicatiedatum: