AGF-ondernemers organiseren uniek kookspektakel 'Smaak 2.0'
De uitnodiging werd gebracht als een speciale en geheimzinnige avond, waar alleen genodigden aan deel mochten nemen. Deelnemers kregen als opdracht om met een boodschappenlijstje aan te slag te gaan en een heerlijk diner te bereiden. Met ongeveer 200 culinaire smulpapen, uitgedost in zomers wit genoot men op 2 juni van een heerlijk (door iedereen zelf bereid) diner, waarvoor de basis ingrediƫnten door de organisatoren gratis beschikbaar werden gesteld. Het kookspektakel vond plaats op de gloednieuwe passanten brug in de jachthaven van Venlo, die een aantal weken geleden is geopend.
De smaakmakers en organisatoren van dit unieke event waren: Wil Teeuwen, (aspergeteler), Han Fleuren, (fruitteler), Vivienne Curvers (conceptmaker), Marcel Dings (aardbeienteler), Giel Hermans (Suikermaisteler).
Volgens Will Teeuwen was Smaak 2.0 een geweldig succes. "Als organisatie hebben we, vanwege het succes, nu al besloten het volgend jaar weer te organiseren. Uiteraard weer met meerdere verrassende elementen."