1e NEVI Food Congres
Tijdens het eerste deel van het congres worden de ontwikkelingen en bijbehorende uitdagingen in de Food industrie verkend vanuit een politiek (Productschap Akkerbouw) en wetenschappelijk perspectief (Wageningen UR). Welke rol spelen bijvoorbeeld Europa en de wetenschap voor de Food industrie als het gaat om prijsontwikkelingen en schaarste? Na de pauze vertellen Inkoopcombinatie Columbus, Sligro Food Group en Hutten Catering hoe hun organisaties omgaan met fundamentele veranderingen in de sector. Het congres wordt voorgezeten door Marianne van Keep, Director Purchase & Sustainability Verstegen Spices & Sauces B.V. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel.
Meer informatie over het complete programma en de sprekers staat op de website van NEVI. Hier kunt u zich ook direct inschrijven voor het congres ( http://www.nevi.nl/events/exciting-supply-chain-challenges-and-solutions-food-sector). De kosten voor deelname bedragen Euro 125,- (inclusief lunch, congres, netwerkborrel). Het congres start om 12.00 uur.