Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23 en 24 mei

Foodtech 2012: nieuwste ontwikkelingen in de sector

Uit het succes van Anuga FoodTec blijkt maar weer dat de voedingsproducerende en -verwerkende industrie behoefte heeft aan een vakbeurs. Oftewel op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen uit deze sector. Ook in Nederland hebben mensen, werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie, de kans de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig en efficiënt produceren, voedselveiligheid en (nieuwe) etikettering te zien en te beleven. De vakbeurs FOODTECH vindt plaats op woensdag 23 en donderdag 24 mei in Autotron Rosmalen.

Op FOODTECH vindt men oplossingen voor uitdagingen waar men in de voedingsmiddelenindustrie mee te maken heeft. Ze fungeert als platform voor de producerende en -verwerkende voedingsmiddelenindustrie en wie in deze industrie werkzaam is, kan niet om FOODTECH heen. Een gratis bezoek is interessant voor elke grote of kleine producent van food in de sectoren: vlees/vis/pluimvee, AGF, zuivel, brood/banket/zoetwaren, snacks, kant-en-klaar maaltijden, soepen en sauzen. Voor elke sector is er een passend aanbod, niet alleen in de variëteit in standhouders, maar ook in het praktisch ingestelde seminarprogramma.

Ruim 100 exposanten presenteren hun oplossingen voor praktische vraagstukken. Het aanbod varieert van hygiënische pompen tot complete lijnen en van kwaliteitscontrole tot koudetechniek en afvalwaterbehandeling. Kortom de hele keten is vertegenwoordigd. Het lezingenprogramma gaat in op actuele informatie over de huidige en toekomstige verpakkingsontwikkelingen op het gebied van levensmiddelen, maar ook over corrosiepreventie in de levensmiddelenindustrie, kwaliteit(certificeringen), uitdagingen binnen het MKB en conceptontwikkeling.

Voor meer informatie over het programma, de deelnemers en een gratis bezoek kijk op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer