Foodtech 2012: nieuwste ontwikkelingen in de sector
Op FOODTECH vindt men oplossingen voor uitdagingen waar men in de voedingsmiddelenindustrie mee te maken heeft. Ze fungeert als platform voor de producerende en -verwerkende voedingsmiddelenindustrie en wie in deze industrie werkzaam is, kan niet om FOODTECH heen. Een gratis bezoek is interessant voor elke grote of kleine producent van food in de sectoren: vlees/vis/pluimvee, AGF, zuivel, brood/banket/zoetwaren, snacks, kant-en-klaar maaltijden, soepen en sauzen. Voor elke sector is er een passend aanbod, niet alleen in de variëteit in standhouders, maar ook in het praktisch ingestelde seminarprogramma.
Ruim 100 exposanten presenteren hun oplossingen voor praktische vraagstukken. Het aanbod varieert van hygiënische pompen tot complete lijnen en van kwaliteitscontrole tot koudetechniek en afvalwaterbehandeling. Kortom de hele keten is vertegenwoordigd. Het lezingenprogramma gaat in op actuele informatie over de huidige en toekomstige verpakkingsontwikkelingen op het gebied van levensmiddelen, maar ook over corrosiepreventie in de levensmiddelenindustrie, kwaliteit(certificeringen), uitdagingen binnen het MKB en conceptontwikkeling.
Voor meer informatie over het programma, de deelnemers en een gratis bezoek kijk op www.easyFairs.com/FOODTECH-NL