Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cofortadag op Floriade: Samen succes in vers

Coƶperatie Coforta kijkt terug op een geslaagde Coforta Dag in het 15e jaar van haar bestaan. Zo'n 500 gasten maakten van de gelegenheid gebruik om voorafgaand aan het officiƫle programma een kijkje te nemen op de Floriade in Venlo, de Wereld Tuinbouwtentoonstelling die voor de zesde keer wordt georganiseerd in Nederland.



Vanaf 14.30 uur werden de Coforta-gasten ontvangen in de Floriade Congreshal met koffie en Limburgse vlaai. Na de opening door voorzitter Theo Ammerlaan was het algemeen directeur Philip Smits die een inleiding hield over de ontwikkelingen binnen The Greenery en de AGF-sector. Hedy Willems overhandigde aansluitend haar in het Duits vertaalde Komkommerboek aan Philip Smits, algemeen directeur bij The Greenery.

Jan Dekker, directeur 24Kitchen, hield vervolgens een boeiend betoog over de filosofie, ambitie, strategie en doelstelling van 24Kitchen. Zijn presentatie werd afgewisseld met televisiebeelden en kookactiviteiten van meesterkok Rudolph van Veen live op het podium. De dag werd afgesloten met een informeel gedeelte. Onder het genot van een hapje en een drankje en de swingende klanken van de Big Band Too Many Parrots sloten de aanwezigen de Coforta Dag af. Ter gelegenheid van de start van het aspergeseizoen keerde iedereen huiswaarts met verse asperges.

Klik hier voor de fotoreportage van Joost Rouwhorst

Gerelateerde artikelen → Zie meer