Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Telers Red Fresh kijken terug op geslaagde Red Egg bijeenkomst

Woensdag 28 maart vond op het teeltbedrijf van Nico Duijvestijn een Red Egg bijeenkomst plaats. Tijdens deze middag werd de Red Egg tomaat geïntroduceerd en konden genodigden via kookclinics kennis maken met de verrassende veelzijdigheid van de pruimtomaat. De Red Egg bijeenkomst was goed bezocht door zowel externe als interne genodigden. Chefkok Mario Roberti heeft deze middag met zijn team heerlijke Red Egg amuses gemaakt en geserveerd. "De Red Egg tomaat geeft een perfecte vorm voor plakjes en verliest geen vocht. De pruimtomaat is dus geweldig voor een salade caprese. Verder is de tomaat ook heerlijk warm te eten, want bij het bakken wordt de tomaat een stuk zoeter.", aldus Mario Roberti.


Ronald van de Berg tijdens kookclinic Red Egg van Mario Roberti

Dankzij kookclinics van Mario Roberti konden de genodigden zelf ervaren hoe veelzijdig de Red Egg tomaat is. Ook kon men een kijkje nemen in de kas van Nico Duijvestijn waar de tomaat wordt geteeld. De tomaat is ontwikkeld in nauwe samenwerking met de telergroep Red Fresh van The Greenery: Themato, Nico Duijvestijn en Fred van Zeyl. De telers kijken terug op een goede bijeenkomst met veel positieve reacties van de gasten.


Telers van de Red Egg tomaat: Tom Ammerlaan, Nico Duijvestijn en Fred van Zeyl

Voor commerciële en productinformatie kunt u contact opnemen met Ronald van de Berg, Verkoper Vruchtgroenten The Greenery, tel: 0180 180 657 975 of e-mail: [email protected]
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer