Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
speciale meeting voor klanten Van Gebrs van Aarle

"Themabijeenkomst bij Voets Specialiteiten groot succes"

Tijdens de 1e themabijeenkomst van 2012, op dinsdagavond 20 maart jl., waren klanten van Gebrs van Aarle uit Schijndel uitgenodigd bij Voets Specialiteiten in Schijndel. Voets Specialiteiten is leverancier van een uiteenlopend assortiment delicatessen voor o.a. kaasspeciaalzaken, slagerijen en groentespeciaalzaken in Nederland en België. Zij onderscheiden zich door producten aan te bieden die bij andere groothandels of speciaalzaken niet of nauwelijks voorkomen.

De 40 gasten werden om 19.00 ontvangen door Cor en Bram Voets in de ontvangsthal van het bedrijf. Onder het genot van een kop koffie of appelsap van Van Appeven, vertelde Cor over het ontstaan van het bedrijf en wat over de toekomstplannen.



Op deze avond werden afwisselend 2 workshops gegeven, één door van Woerkom’s confituren en één door Smaakgeheimen.
De workshop van Smaakgeheimen: Hierin vertelde oprichtster Miriam van der Loo vol enthousiasme de gasten over het ontstaan van het bedrijf. Om te laten zien en proeven wat de mogelijkheden zijn voor groentespecialisten, bereidde Miriam een tweetal salades met ingrediënten van Smaakgeheimen. Producten van Smaakgeheimen zijn allemaal glutenvrij. Ook liet zij de verschillende cadeauverpakkingen zijn om in de winkel te verkopen.

De workshop van Woerkom’s confituren: Hierin werd verteld over de ambachtelijke wijze van bereiding en verpakken. Dit gebeurt geheel handmatig. De gasten konden ook proeven en zo zelf de smaak van de verschillende producten ervaren.



Ook was er de mogelijkheid tot een rondleiding door het bedrijf. Hier liet Bram Voets het gehele bedrijf zien en gaf de nodige informatie over de vele producten, die in het magazijn staan. Aan het einde van de rondleiding kwam men in de showroom met het assortiment van Voets Specialiteiten.



Aan het einde van de eerste ronde workshops volgde een korte pauze, waarna de tweede ronde workshops volgde, zodat iedereen aan het einde van de avond de gelegenheid had gehad om hieraan deel te nemen.



Iedereen ontving aan het einde van deze avond een goodybag mee naar huis met verschillende producten uit het assortiment.


Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer