Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw substraat wordt gemengd naar wens van de kweker en teler

Den Ouden gunt klant een kijkje in de keuken

Op vrijdag 10 februari lanceert Den Ouden op een bijzondere manier een nieuw product: een substraat genaamd Substrado®. Kwekers en telers worden uitgenodigd om de officiële opening van de menglijn voor Substrado® bij te wonen op de productielocatie in Helmond. Zij kunnen een kijkje in de keuken van Den Ouden Groenrecycling nemen om met eigen ogen te zien hoe dit product voor hen op maat gemaakt kan worden.

Programma:

16.00-16.30 uur: Ontvangst
16.30-16.40 uur: Welkom door Peter Bakker, bedrijfsleider Den Ouden Groenrecycling
B.V.
16.40-16.50 uur: Toepassingen van Substrado®, accountmanager Marco van Hassel
16.50-17.00 uur: Duurzaamheid in de agrarische sector, Louis van de Broek,
voorzitter Treeport
17.00-17.10 uur: Opening van de menglijn
17.10-18.30 uur: Stevige hap en borrel
18.30 uur: Afsluiting

  • Substrado®. Een ideaal substraat dat geheel naar de wens van de klant wordt geproduceerd. Door verschillende (hergebruikte) grondstoffen in te zetten, bieden wij een groeimedium dat perfect aansluit op de behoefte van elke boom of plant. Stabiel, homogeen en van constante kwaliteit. Telkens uniek en toch betaalbaar!
  • Substrado® kent verschillende toepassingen:
  • Substrado® Base voor de containerteelt
  • Substrado® Light voor daktuinen en groene wanden
  • Substrado® Fruitteelt
Geïnteresseerden kunnen zich tot 8 februari online aanmelden of zich inschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected].

Wij ontmoeten u graag op 10 februari aanstaande.

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer