Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Baan spreekt vanmiddag over innoveren

Bezoek Food Innovation 3.0 op Horecava

Rob Baan, directeur Koppert Cress, spreekt vandaag om 16.30 uur op de Food Innovation 3.0 over innovaties. Food Innovation 3.0 is een nieuw platform van een zestal partners en drietal vrienden die blijven innoveren. Koppert Cress, Couverts, Regeer Grootkeukentechniek, Cuise, The Greenery, Freshweb.nl en de friends Libbey, VanDrie Group, Rioba en Dutch Specials presenteren zich gezamenlijk met een innoverende stand op de Horecava, van 9 t/m 12 januari. Het concept verdwijnt niet na de Horecava maar blijft een actief platform waar de chefs van vandaag en morgen zich kunnen blijven ontwikkelen en informatie te vinden is over interessante innovaties voor de Horeca.



Tijdens de Horecava vindt ook De Food Innovation Battle 2012 plaats. Dit is een aanmoedigingsprijs voor innovatieve en eigenzinnige koks die nog in opleiding zijn en de signature dish van een sterrenchef op vernieuwende wijze weten te innoveren. Na een geweldige strijd tijdens de Cook-Off op 14 december aan de Molteni Podium IV zijn er door de deskundige jury 3 finalisten gekozen. Zij gaan door naar de finale op de Horecava.

Bezoek Food Innovation 3.0 van 9 t/m 12 januari op de Horecava, stand 03.330 of bezoek: www.fi3.nl 
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer