Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rudy van den Berg terug bij Rijk Zwaan

Per 1 november van dit jaar is Rudy van den Berg in dienst getreden als teeltadviseur paprika en aubergine bij Rijk Zwaan Nederland.

Na een studie aan de HAS in Delft was Rudy van den Berg (32) van 2001 tot en met 2007 al werkzaam voor Rijk Zwaan, waarvan de laatste drie jaar als teeltadviseur paprika en komkommer. De afgelopen drie jaar werkte Rudy als vertegenwoordiger bij sierteeltveredelaar Anthura in Bleiswijk; ervaring die hij in zijn nieuwe rol bij Rijk Zwaan goed denkt in te kunnen zetten. “Ik ben onder de indruk geraakt van de marketingkracht van de sierteeltsector en kijk er naar uit de kennis ervan te combineren met mijn praktijkervaring in de groenteteelt. Wanneer we optimaal gebruik maken van onze innovatiekracht, ben ik er van overtuigd dat de Nederlandse groenteteelt een goede toekomst tegemoet gaat”, aldus Rudy.

Toegevoegde waarde

Rudy van den Berg zal bij Rijk Zwaan het eerste aanspreekpunt worden voor (een deel van) de paprikatelers in het Westland, West-Brabant en Zeeland en daarnaast alle auberginetelers in Nederland en België gaan adviseren. Managing Director van Rijk Zwaan Nederland Marcel Barten is blij dat Rudy weer voor Rijk Zwaan gekozen heeft: “Gezien zijn achtergrond verwachten we dat hij snel van toegevoegde waarde kan zijn voor onze klanten.”

Publicatiedatum: