Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jumbo helpt klanten met organiseren thuisdiners

Jumbo introduceert online service ‘Eet je mee’

Jumbo Supermarkten heeft een nieuwe online service gelanceerd die het voor klanten makkelijker maakt een gezellig etentje te organiseren. De dienst heet ’Eet je mee’ en iedereen kan er gratis gebruik van maken via www.jumbosupermarkten.nl. Het programma helpt zowel bij het plannen van een geschikte datum, als het verzorgen van een toepasselijk menu.

Volgens Colette Cloosterman-van Eerd, formuledirecteur van Jumbo, past ’Eet je mee’ helemaal bij het streven van Jumbo de klant centraal te stellen. “We merken dat veel mensen het leuk vinden thuis een etentje te organiseren. Maar met de volle agenda’s van tegenwoordig is het vaak lastig om dat goed te regelen. Jumbo helpt graag die organisatie soepeler te laten verlopen. Dat scheelt een hoop stress.’’

Plannen datum

Eén van de lastige dingen bij het plannen van een etentje met meerdere mensen is het vinden van de geschikte datum. Via ‘Eet je mee’ kunnen de gasten aangeven wanneer ze wel of niet kunnen. Zo kan uiteindelijk een datum worden geprikt waarop alle genodigden beschikbaar zijn. Vervolgens kunnen mensen in het systeem aangeven of ze bepaalde producten niet lusten of niet verdragen. ‘Eet je mee’ geeft menusuggesties voor het voor- hoofd- en nagerecht. Ook helpt het bij het bedenken en uitvoeren van een thema-diner.

Verbeterde website

Tegelijkertijd met de introductie van ‘Eet je mee’, lanceert Jumbo de verbeterde website van Jumbo Supermarkten. De vormgeving van de site is helderder en de website is gebruikersvriendelijker. Onder andere het navigeren en het zoeken van recepten en openingstijden is nu nog makkelijker geworden. Bovendien gaat Jumbo gebruikers belonen voor hun activiteiten op de site. Mensen kunnen badges verdienen door het aanmaken en beoordelen van recepten, lijstjes en tips. Dit zijn virtuele waarderingen in de vorm van een plaatje, die de gebruikers op hun profiel te zien krijgen. Zo worden ze gestimuleerd om hun ‘persoonlijke prijzenkast’ compleet te krijgen.
Publicatiedatum: