Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Vugt Kruiden verwacht 'groene' kerst

"Het hele jaar, iedere dag, het complete assortiment snijkruiden leveren aan onze vaste klanten, dat is waar het bij Van Vugt Kruiden om draait. Omdat te realiseren is het van belang om naast onze eigen productie met een groep vaste telers/leveranciers te werken. Zo profiteren we van het beste klimaat, waar dan ook", aldus Piet van Vugt."Onze vaste telers zijn zorgvuldig geselecteerd. En zo worden onze producten dagelijks op maat geoogst om de kwaliteit te waarborgen. Met 110 medewerkers in onze verpakkingsafdeling doen we er alles aan de bestellingen compleet en op tijd af te hebben. We werken niet met voorraden, alle orders worden gericht gemaakt nadat er besteld is. Dit komt de kwaliteit ten goede."


 
"Door het faillissement van Agrexco is er de laatste maanden veel onrust in de kruidenwereld ontstaan doordat veel telers in Israël hun afzet verloren. Hierdoor ontstond er een paniekreactie waardoor de kruiden voor lage prijzen of zelfs zonder bestemming naar Nederland werden gevlogen. Het zal de komende weken weer rustig worden, de meeste telers hebben hun weg weer gevonden en er zal ook geen sprake meer zijn van overproductie.""We verwachten weer een grote drukte in de kerstperiode", geeft Piet aan. "De kruiden, die ingepland zijn voor de komende decembermaand, zijn goed aan het groeien. Zowel in de teelt als bij de verpakkingsafdeling is alles startklaar voor de drukte. Gezien onze jarenlange ervaring, gaan we er vanuit dat het weer een ‘groene’ kerst wordt."Voor meer informatie:
Piet van Vugt
Van Vugt Kruiden
Voorweg 18
2988 CG Ridderkerk
Tel: (0180) 625 660
www.vanvugtkruiden.nl
Publicatiedatum: