Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fotoreportage

Anaco klaar voor Israël-seizoen van AdafreshTholen - Anaco Greeve is weer helemaal klaar voor het Israël-seizoen van Adafresh. Omdat veel Agrexco-tuinders de overstap hebben gemaakt naar Adafresh, verwacht Anaco een fors hoger volume binnen te krijgen. Deze week worden al de eerste paprika's verwacht, gevolgd door cherry(tros)tomaten, en vanaf volgende week Galia-meloenen. Het Israëlisch paprikaseizoen gaat een week eerder dan afgelopen jaar van start.Volgens Willem Fiering zijn de teeltomstandigheden ideaal en hebben de Israëliërs ook geen last gehad van de EHEC-crisis. Anaco betrekt de producten van de Adafresh-tuinders uit de Arava, Negev en en Neot Hakikar. Fiering verwacht een zwaar seizoen. "Maar ik hoop dat we op het eind allemaal een snippertje verdienen!"


In december volop basilicum van Adafresh beschikbaar

Willem bracht afgelopen week een bezoek aan deze productiegebieden en maakte speciaal voor AGF.nl een uitgebreide fotoreportage.