Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijven voor het vollegrondsgroentesymposium Venray

Het programma van het Vollegrondsgroente symposium is bekend. Veel specialisten vanuit alle disciplines in de vollegrondsgroente hebben we bereid gevonden om hun verhaal te komen vertellen aan het vollegrondsgroente publiek. Afhankelijk van het onderwerp zal deze de insteek hebben van een informatieve lezing, een pittige discussie of een workshop, waarbij u achteraf de resultaten mee naar huis kunt nemen om deze vanuit uw “luie” stoel op uw bedrijf toepasbaar te maken.Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor het symposium. Wilt u verzekerd zijn van een stoel, een kopje thee of koffie en misschien een broodje bij de sessie van uw keuze, dan is inschrijven zeker raadzaam. Per dag lopen er drie sessies tegelijkertijd. Ze beginnen alle om 11:00 uur. U kunt per dag voor 1 sessie inschrijven.

Dinsdag 22 november:
Of Asperge en aansluitend Courgette
Of Spruiten
Of Themasessie: Bodem

Woensdag 23 november
Of Prei
Of Venkel in combinatie met Rabarber
Of Themasessie: Kwaliteit en Bedrijf

Donderdag 24 november
Of Bladgewassen
Of Themasessie: Digitaal de toekomst in
Of Themasessie: Gewasbescherming

Het uitgebreide programma is ook terug te vinden op www.vollegrondsgroente.net. Hier kunt u zich inschrijven voor de diverse gewas- of themasessies of direct via www.formdesk.com/ltogroeiservice/aanmeldformulier-venray2011

Het symposium zal plaatsvinden voorafgaand aan de Tuinbouwrelatiedagen Venray op dinsdag, woensdag en donderdag 22, 23 en 24 november van 1100 – 1400 uur. Iedere dag staat een ander gewas in de spotlights en per dag zijn er tussen 11:00 en 14:00 uur een drietal sessies parallel aan elkaar waarbij in iedere sessie 3 of 4 sprekers hun invalshoek van het thema uitlichten. De TuinbouwRelatieDagen zijn geopend van 14.00 uur – 22.00 uur in de nabijgelegen locatie. Graag zien we u ook daar in onze stand, nummer 182. Het Vollegrondsgroente symposium in combinatie met de Tuinbouw relatiedagen Venray geeft u als bezoeker een mooie en inhoudelijke besteding van de volledige dag.

Voorafgaand zal medio november een speciale beurseditie van de gewasinfo van LTO Vollegrondsgroente.net naar de vollegrondsgroenteteler in Nederland worden verstuurd waarin de diverse sprekers zich voorstellen, relevante vollegrondsgroente-onderwerpen aan bod komen, de symposium dagindeling en ook de beursplattegrond en standhouderslijst zijn opgenomen.

Op de tuinbouw relatiedagen Venray zullen álle tuinbouwsectoren de aandacht krijgen die ze verdienen. LTO Vollegrondsgroente.net geeft deze dagen de vollegrondsgroentesector extra aandacht. Met de toevoeging aan de relatiedagen wordt de vollegrondsgroenteteler bediend met zijn eigen sectorgerichte informatie en wordt de mogelijkheid geboden om te leren van andere tuinbouwsectoren. De tuinbouwrelatiedagen Venray 2011 zorgt voor een breed en diep aanbod van standhouders. Hierdoor zullen bezoekers zich niet alleen over zaken vanuit hun eigen bedrijfsvoering kunnen informeren, maar wordt de mogelijkheid geboden om ontwikkelingen in andere sectoren en bedrijven te bekijken en te vertalen naar de eigen bedrijfsvoering.
Publicatiedatum: