Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Horticruitment in top 10 Jonge Bedrijvenklassement

Het Wervings- en Selectiebureau Horticruitment is in het Hillenraad100 Jonge Bedrijvenklassement 2011 binnengekomen op plaats 7. Hieruit blijkt dat Horticruitment, opgericht door Gert Boesveld en Wim Rademaker, zich in korte tijd een bestaansrecht heeft verworven in de werving en selectie van midden- en hoger kader personeel voor de tuinbouw en dit is niet onopgemerkt gebleven bij de jury van Hillenraad100. www.hillenraad.nl

In haar jury rapport omschrijft Hillenraad de activiteiten van Horticruitment als:
“Goed gekwalificeerd personeel is een must voor elk bedrijf. Maar midden- en hoger kader invullen is voor veel bedrijven geen core business. Horticruitment biedt uitkomst, met een groot netwerk en een frisse blik naar buiten. Dit is een waardevolle bijdrage aan de noodzakelijke professionalisering van de tuinbouwsector.”
Voor Horticruitment de opdracht om ook in de toekomst een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de tuinbouwsector.

Voor meer informatie:
www.horticruitment.nl

Publicatiedatum: