Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FNV start met acties in supermarkten

Werkgevers in de supermarktbranche hebben vakbond FNV Bondgenoten op 29 oktober per brief laten weten dat zij niet ingaan op het ultimatum dat de bond hen had gesteld. Ze negeren daarmee de eisen van de werknemers: een cao met een structurele loonsverhoging voor iedereen en in het bijzonder voor jongeren van 15 tot en met 17 jaar. De stoep voor de Albert Heijn aan het Museumplein in Amsterdam was maandagmiddag 31 oktober het decor voor de aftrap van acties in de supermarkten. De witte hesjes trekken de aandacht van het publiek en anders doet het lawaai uit de speakers dat wel. Albert Heijn verzorgt volgens afspraak de koffie.

Zo te zien wordt de filiaalleider wel een beetje zenuwachtig van de vijftig kaderleden en FNV Bondgenoten-bestuurders. Ze komen uit alle hoeken van het land om folders uit te delen aan Albert Heijnbezoekers en -medewerkers over de acties. "Wij willen kwaliteit en goede service. U toch ook?" staat erboven.

Lees hier verder voor meer informatie over de acties
Publicatiedatum: