Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Themamiddag HAS den Bosch met o.a. Henk Roodenburg (Roveg)

Hoe leren we Chinezen spruitjes eten?

Het thema van deze bijzondere middag is de ontwikkeling en ontdekking van nieuwe afzetmogelijkheden voor Nederlandse AGF producenten. Diverse sprekers met een uitgesproken expertise op het gebied van ondernemerschap worden aan het woord gelaten. Ondernemers delen hun persoonlijke ervaringen op het gebied markt- en productontwikkeling. We willen de middag een interactief karakter meegeven. We gaan discussiëren over de kansen en mogelijkheden binnen de groente- en fruitsector.

Een van de aanwezige sprekers is Henk Roodenburg, directeur van Roveg. Roveg is een grote speler op het gebied van import en export van groenten, fruit en exoten. Hij gaat vertellen over zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van export en import tussen Nederland en de rest van de wereld.

Naast marktontwikkeling wordt ook aandacht besteed aan productontwikkeling. René Bink, directeur van het jonge en dynamische bedrijf StreekSelecties, gaat een bijzondere bijdrage leveren in de vorm van een interessant verhaal. René gaat vertellen over zijn persoonlijke ervaringen op het gebied van productontwikkeling en wat daarbij allemaal komt kijken.

Ook worden er sprekers uit eigen stal aan het woord gelaten: Drie 4e jaarsstudenten vertellen over hun persoonlijke ervaringen op het gebied van handel tussen Australië en Nieuw-Zeeland met de rest van de wereld. De ervaring is opgedaan tijdens een indrukwekkende stageperiode.

Na de sprekers is er ruimte ingepland voor een interactieve discussie tussen sprekers en het publiek. Hierna wordt afgesloten met een netwerkborrel, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje.

Programmaplanning voor donderdag 20 oktober 2011

14:30 ontvangst met koffie
15:00 opstart thema middag
15:15 Henk Roodenburg (Roveg)
15:45 vragen/discussie
16:00 presentatie studenten
16:30 vragen discussie/ koffie
17:00 Rene Bink (StreekSelectie)
17:30 panel discussie
18:00 netwerkborrel

Locatie

Hogeschool HAS Den Bosch
Onderwijsboulevard 211
5223 DE ‘s-Hertogenbosch

U kunt uzelf aanmelden voor deze middag via een e-mailbericht met daarin uw naam en het aantal personen dat u meeneemt. Doe dit wel zo snel mogelijk, want vol is vol! U kunt dit bericht sturen naar mikelhonders@live.nl

Publicatiedatum: