Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KIM Nederland present op Horti Fair 2011

Tijdens de Horti Fair 2011 op dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 november staat KIM Nederland volledig tot uw beschikking om u te informeren en adviseren (standnummer 08.0505) bij het bouwen van geconditioneerde ruimten en koel- en vriescellen. KIM Nederland B.V. is een landelijk opererend isolatiebedrijf met als specialisatie het bouwen van geconditioneerde ruimten, koel- en vriescellen in de food-, distributie- en transportsector. De onderneming is in 1968 gestart met het traditioneel isoleren van koel- en vriescellen. Sinds die tijd heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot specialist in isolatiesysteembouw.


Goede isolatie is een belangrijk aandachtspunt bij de bouw van koel- en vriescellen. In slecht geïsoleerde cellen gaat veel kostbare energie verloren. Energie, waar de laatste jaren, een steeds hoger prijskaartje aan hangt. De torenhoge energierekening komt als een koude douche. De wand- en dakpanelen van KIM Nederland, die opvallen door de hoge isolatiewaarde, behoeden bedrijven voor dit scenario.

Duurzaam ondernemen

Om het milieu minder te belasten en het energieverbruik te reduceren, maakt KIM Nederland gebruik van de meest optimale isolatietoepassingen. KIM is in Nederland de grootste verwerker van geïsoleerde wand- en dakpanelen. Door de korte productietijd, de optimale afwerking, die zelfs aan de hoogste HACCP-normen voldoen en de milieuvriendelijkheid van het product, is er geen betere keuze voor de bouw van koel-, vries- en industriële gebouwen. Bovendien kan er maximaal gebruik gemaakt worden van de EIA subsidie (energie-investeringsaftrek).

Eigen montage

Bij het bouwen van koel- en vriescellen is een goede dampdichtheid en de afwerking van groot belang. KIM Nederland is volledig op de hoogte van de nieuwste HACCP-, BRC- en VWA-eisen. De kwaliteit van een goed product gaat verloren, indien het wordt aangebracht door verkeerde handen. Montage gebeurt daarom door vakbekwaam, gemotiveerd en V.C.A. gecertificeerd eigen personeel met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor wordt de bouwtijd tot een minimum gereduceerd en levert diffusiedichte ruimtes en gebouwen op met een optimale isolatie, zonder koudebruggen.
Publicatiedatum: