Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wint uw bedrijf de AGF Innovatieprijs 2012?

Begin 2012 wordt tijdens Hét AGF Debat 2012 in Rotterdam, voor de elfde keer, de Agf-Innovatieprijs uitgereikt! Deze prijs voor de complete agf-keten heeft als doel innovatie in de sector te bevorderen. De AGF-Innovatieprijs werd in 1993 voor het eerst uitgereikt. In 2011 won Eosta, handelsbedrijf in biologische produkten, de AGF Innovatieprijs. De jurering van de prijs is in handen van het college van AGF-M/V’s van het Jaar.

Snel reageren

Bedrijven, die in aanmerking willen komen voor deze onderscheiding, kunnen hun innovatieve producten, marketingconcepten of diensten ter beoordeling voorleggen aan de jury. Het is tevens mogelijk andere bedrijven aan te melden. Meer informatie en een inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij het secretariaat van de AGF-Innovatieprijs. (Wilma van den Oever tel. 070-3355010 of e-mail: info@frugiventa.nl).

Alle inschrijvingen worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Om de jury een zo goed mogelijk beeld te geven, is het raadzaam de aanmelding aan te vullen met een duidelijke omschrijving, specificaties, foto’s, brochures en uiteraard een heldere motivatie. Tijdens de internationale vakbeurs Horti Fair, die wordt gehouden van 1-4 november in de RAI in Amsterdam, zal de jury een eerste selectie maken en de categoriewinnaars bepalen.

Categorieën

De aanmeldingen worden onderverdeeld in drie categorieën (onder voorbehoud). Dat zijn: Logistiek & Service, Productinnovatie en Marketinginnovatie. De drie winnaars van de categorieën worden eind november bekendgemaakt. Zij dingen mee naar de AGF-Innovatieprijs 2012, die, zoals gezegd, wordt uitgereikt tijdens Hét AGF Debat. De exacte datum van het AGF Debat wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. De Groenten & Fruitsector investeert in de AGF-Innovatieprijs via het HBAG Groenten & Fruit.
Publicatiedatum: