Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verhoging 1,75%

Nieuwe CAO Groothandel Groenten en Fruit

Frugi Venta en de werknemersorganisaties FNV Bondgenoten, CNV Dienstenbond en de RMU hebben deze week overeenstemming bereikt over de nieuwe CAO voor de Groothandel in Groenten en Fruit vanaf 1 juli 2011 tot en met 30 juni 2012.
Het onderhandelaarsakkoord vindt u op de website van Frugiventa: www.frugiventa.nl/pages/51/DOSSIERS/CAO.html

De schaalsalarissen en de werkelijk betaalde salarissen van de werknemers in de functiegroepen A tot en met I worden per 1 november 2011 met 1,75% verhoogd. De bovenschaligen, d.w.z. de werknemers die niet zijn ingedeeld in de genoemde functiegroepen, hebben recht op minimaal de helft van de structurele salarisverhoging per 1 november 2011.
 
Er zijn verder nieuwe afspraken gemaakt over de opbouw en het verval van de vakantiedagen, de toepassing van de wachtdag per ziektegeval, de zondagtoeslag voor chauffeurs en de oprichting van een vitaliteitsfonds, waarmee de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers wordt bevorderd. De nieuwe salarisschalen per 1 november 2011 worden binnenkort op de website van Frugi Venta geplaatst.

Voor meer informatie:
Frugi Venta
Leo Welschen / Inge Ribbens
Tel. 070 3355010
info@frugiventa.nl
Publicatiedatum: