Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
uit Israelische en Nederlandse kassen

Source Organic biedt importprogramma paprika's en tomaten

Source Organic, dochteronderneming van United Natural Foods Inc, biedt vanaf deze herfst een compleet importprogramma biologische paprika's en tomaten aan, te beginnen met Israƫlisch product, gevolgd door producten van Hollandse kassen. Het programma bestaat uit rode, gele en oranje paprika's en tros- en cherrytomaten.Daarnaast introduceert Source Organic de zoete puntpaprika Palermo op de Amerikaanse markt. Dit ras is populair in Europa en de verwachting is ook dat het een aanvulling zal zijn voor het biologische segment in de Verenigde Staten.

Vanuit Israel zijn Edom UK, Arava Export Growers LTD en Gilad Desert Produce LTD teeltpartners voor het programma. Dit zijn de drie telersorganisaties met het grootste biologische programma. Source Organic is net terug van een reis naar Israel. Er wordt een uitzonderlijk seizoen verwacht.