Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Business Council Frug I Com met nieuwe leden op volle sterkte

De Business Council van Frug I Com is met de benoeming van drie nieuwe leden op volledige sterkte. Met de nieuwe leden dhr. Verloop (Group Director Olympic Food Group), dhr. van der Wal (Hoofd Marketing en Sales Veiling Zaltbommel) en dhr. Blankers (directeur logistiek bij Koninklijke Fruitmasters Groep) vertegenwoordigt de Business Council een goede afspiegeling van de gehele AGF-keten. J. Boer, voorzitter Business Council Frug I Com, is blij met de nieuwe leden: "Ik benadruk het initiatief om gezamenlijk in te spannen om de internationale standaarden door te voeren in onze sector."

De drie nieuwe leden hebben een toegevoegde waarde door hun verschillende achtergronden. De Business Council voorziet het Frug I Com bestuur van praktische adviezen en fungeert als praktisch klankbord. Daarnaast geeft het aansturing aan de dagelijkse activiteiten en projecten van Frug I Com. Harrij Schmeitz, coördinator Frug I Com,: "Als Frug I Com zijn we blij met een groep van directieleden en eindverantwoordelijken van zowel afzetorganisaties als handelshuizen, die hun kennis beschikbaar stellen op het gebied van logistiek en ICT en zich samen op deze manier sterk maken om de internationale standaarden niet alleen in te voeren in hun bedrijven, maar ook bij hun telers, leveranciers en afnemers. Hiermee is een voor Frug I Com essentieel klankbord en draagvlak gecreëerd."

Frug I Com is een unieke samenwerking van de Nederlandse Aardappelen, Groenten- en Fruitketen (AGF-keten). Uiteindelijke doelstelling is het invoeren van elektronische gegevensuitwisseling tussen de AGF-schakels, door uniforme wijze van labeling met gebruik van elektronische berichten. Door de standaard kunnen AGF-bedrijven informatie uit de keten optimaal gebruiken voor bijvoorbeeld orderafhandeling, producttracéring, logistieke optimalisatie en kwaliteitsverbetering. Dit alles met als resultaat een snellere en efficiëntere AGF-keten, waar minder fouten gemaakt worden.
Publicatiedatum: