Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dutch Specials telers inspireren tijdens 24 kitchen

Afgelopen zaterdag 1 oktober is de nieuwe TV zender 24 kitchen gelanceerd. De telers van Dutch Specials hebben tijdens deze dag Rudolph van Veen en Angelique Smeinck weten te inspireren met hun producten.Rudolph van Veen kreeg onder andere CourgetteFleur, Tomberries, Tasty Tom en Sweet Point producten aangeboden. Daarnaast mocht hij kennis maken met de nieuwe Japanse pompoen. De topkok gaf aan erg blij te zijn met deze bijzondere en onderscheidende producten. In verschillende programma's gaat hij experimenteren met de Dutch Specials producten.Ook Angelique Smeinck was bij de lancering aanwezig. Zij zal een groot aantal programma's presenteren op de nieuwe zender. Telers hebben haar uitleg kunnen geven over hun producten bij de speciale Dutch Specials tafel. Aanstaande dinsdag gaat ze in de keuken van Koppert Cress onder andere koken met de bijzondere aubergines van Purple Pride en de Vitapep paprika's.Dutch Specials

Dutch Specials presenteren exclusieve groenten en gezonde snacks! Bijzondere groenten. Onbekende delicatessen. Verrukkelijke specialiteiten. Nederlandse telers hebben zóveel meer te bieden! 'Dutch Specials', is het collectieve concept van onderscheidende groentenproducten. Elke teler heeft een bijzonder product en een bijzonder verhaal over de herkomst, de smaak en de groei. Dutch Special producten zijn groenten waar de detaillisten zich mee kunnen onderscheiden.Ook benieuwd naar de bijzondere producten van de Dutch Specials? Laat u inspireren door de telers zelf op de Food Inspiration day in Eindhoven.

Voor meer informatie: www.dutchspecials.nl
Publicatiedatum: