Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Einde seizoen tomatendemokas Enza Zaden in De Lier

De tomatendemokas van Enza Zaden in De Lier is vanaf maandag 3 oktober 2011 gesloten en opent weer in het nieuwe seizoen. Met grote tevredenheid kijkt Enza Zaden terug. De belangstelling is de afgelopen maanden overweldigend geweest. Sinds de opening in april van dit jaar hebben veel telers, teeltvoorlichters, handelsbedrijven, telersverenigingen en inkopers/vertegenwoordigers van supermarkten de demokas weten te vinden. Met een assortiment van meer dan zestig tomatenhybriden, van cherry- tot vleestomaat en van snack tot roze tomaat, was er veel te bezichtigen en te bespreken.Het primaire doel van Enza Zaden om haar tomatenassortiment op een praktische wijze bij haar relaties onder de aandacht te brengen, is meer dan geslaagd. Veel bezoekers spraken hun waardering uit voor de overzichtelijke opstelling van de rassen en de daarbij behorende heldere toelichting van Enza Zaden adviseurs.

Bezoekers kwamen uit vrijwel alle geledingen van de tuinbouw zowel nationaal als internationaal. In het voorjaar van 2012 zijn bezoekers weer van harte welkom in de nieuwe tomatendemokas.
Publicatiedatum: