Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Italië: "Almaverde Bio groeit ondanks crisis in agf-sector"

Almaverde Bio, een Italiaanse groep van 13 bedrijven in de landbouw- en voedingsindustrie is leider op de nationale markt. De activiteiten en het productassortiment van Almaverde Bio zijn door de jaren heen hard gegroeid. Almaverde bio was het eerste biologische merk in Italiƫ.Volgens de voorzitter van Almaverde Bio Consortium zijn de resultaten tot nu toe goed, ondanks de crisis in de agf-sector. "We hebben in het eerste half jaar een stijging van 12% in de verkoop gerealiseerd. In het biologische segment is de omzet 100 miljoen en 30 miljoen daarvan is afkomstig van producten van het Almaverde Bio label."


Renzo Piraccini, voorzitter Almaverde Bio en Paolo Pari, directeur Almaverde Bio director, tijdens de beurs SANA 2011 in Bologna.

"We opereren steeds internationaler. Nu leveren we vooral aan gespecialiseerde winkels in Duitsland en Frankrijk. De nieuwe stap is andere landen benaderen om ook daar distributeurs te overtuigen van onze producten. We willen niet alleen nieuwe handelsovereenkomsten bereiken, maar ook onze klanten onderhouden."

Almaverde Bio is van plan om een distributienetwerk op te bouwen. Hiervoor is ook een nieuw bedrijf ontwikkeld "Organic Alliance", om in het buitenland nieuwe allianties te ontwikkelen.

Contact:
Almaverde Bio Italia
Viale della Cooperazione, 400
47522 Cesena (FC) -Italy
Tel: +39 (0)547 414111
Fax: +39 (0)547 414166
Email: renzo.piraccini@apofruit.it
eb: www.almaverdebio.it
Publicatiedatum: