Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorzitter NVM Agrarisch & Landelijk Vastgoed

De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft voor de vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed (A&LV) een nieuwe voorzitter. Het is Arjan van der Waaij, A&LV-makelaar in het Utrechtse Eemnes. Van der Waaij neemt de voorzittershamer over van Harry Boertjes, wiens termijn na 7 jaar is verstreken. Het NVM-bestuur en de vakgroepleden bedanken Boertjes voor zijn deskundige en gedreven inzet en bijdrage, en wensen de nieuwe voorzitter alle succes toe als voorzitter van NVM A&LV.



Het nieuwe bestuur van NVM A&LV. Van links naar rechts: Huub Coppelmans, Henk Aanstoot, Jan Tjeerdsma en Arjan van der Waaij (voorzitter).
 

De NVM telt ruim tachtig makelaarskantoren die gespecialiseerd zijn in agrarisch onroerend goed. Zij bemiddelen bij de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden in de landelijke gebieden van Nederland. Door hun jarenlange ervaring en specialistische kennis weten A&LV-makelaars als geen ander wat er speelt in de vaak complexe agrarische wereld.

Arjan van der Waaij treedt als nieuwe voorzitter van de vakgroep A&LV ook toe tot het Algemeen Bestuur van NVM. De 46-jarige Van der Waaij is werkzaam bij Drieklomp Makelaars en Rentmeester te Eemnes. Hij is sinds 25 november 2008 bestuurslid van de vakgroep A&LV en hield zich onder meer bezig met de portefeuille Educatie.

Van der Waaij is een deskundig agrarisch en landelijk makelaar en zeer betrokken bij de vakgroep. Zijn kantoor in Eemnes is gespecialiseerd in landelijk vastgoed en dan met name het dure segment. Zijn hobby’s zijn de fokkerij, opfok en sport van en met paarden. Van der Waaij heeft een duidelijke visie op de toekomst en handelt daar ook naar.

De ontstane lege positie in het bestuur A&LV wordt opgevuld door Henk Aanstoot van het kantoor Berends Naafs te Goor (Overijssel).
Publicatiedatum: