Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Olsthoorn Verpakkingen betrekt nieuwe vestiging in Flora Holland

Olsthoorn Verpakkingen heeft een nieuwe vestiging in Flora Holland geopend. De verpakkingsspecialist, onderdeel van Van der Windt Verpakking, is nu ook te vinden in dock 53-54 van Flora Holland. Olsthoorn Verpakkingen, dat ook al locaties heeft in Maasdijk en op veiling Aalsmeer, had al een kleinere vestiging op de veiling. Reden om naar een grotere box te verhuizen is het optimaliseren van de dienstverlening aan klanten.



"We kwamen door de groei ruimte te kort op Flora Holland. Vanuit deze nieuwe box kunnen we onze klanten een snellere service bieden. We beschikken hier over een grote extra opslagruimte. Daardoor zijn we in staat om ook in drukke tijden uit voorraad te leveren", zegt manager Boudewijn Olsthoorn. Olsthoorn Verpakkingen behoort in de sierteeltsector tot de grotere leveranciers, gericht op bloemen- en plantenexporteurs, verpakkers en kwekers. De producten omvatten vooral een compleet pakket kartonnen dozen, een uitgebreide range aan kunststof emmers en vele andere transportverpakkingen.

Publicatiedatum: