Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voordelig boodschappen doen met iPhone

Onlangs verscheen 'aanbieding 3.0' op de iPhone. Met deze
nieuwe iPhone-applicatie ontdek je wat de populairste aanbiedingen zijn in je favoriete supermarkt. In deze update zijn veel tips van gebruikers verwerkt. Zo is er de compleet nieuwe functie ‘ nieuw in de supermarkt’ en de applicatie ‘boodschappenlijstje’.

‘Nieuw in de supermarkt’

De functie ‘nieuw in de supermarkt’ toont je elke week de 25 populairste aanbiedingen en de nieuwste productintroducties van verschillende supermarkten. Ben je een avontuurlijk type en probeer je graag nieuwe producten uit, dan is het een aanrader om regelmatig een blik te werpen. De nieuwe producten zijn per categorie ingedeeld.

‘boodschappenlijstje’

Vanuit de applicatie “boodschappenlijstje” leg je vast welke producten je wilt kopen. Geen kleine papiertjes meer die toch kwijtraken als je ze nodig hebt. Gebruik de nieuwe iPhone applicatie en koop enkel wat je nodig hebt tegen het voordeligste tarief.
‘Aanbieding 3.0’ is gratis te downloaden. Volgend jaar komen er twee varianten van deze applicatie, die door Syndicate Plus worden ontwikkeld.

Naar mijn mening geeft ‘aanbieding 3.0’ een meerwaarde aan de iPhone. Het zorgt ervoor dat je niets vergeet met de applicatie ‘boodschappenlijstje’. Je kent ook steeds de voordeligste tarieven van je favoriete supermarkt.

Bron: iPhoneclub
Publicatiedatum: