Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Coforta:

PAC Bloemkool gekozen op Telersbijeenkomst Bloemkool

Op donderdag 16 december j.l heeft de Telersbijeenkomst Bloemkool plaats gevonden bij 't Fortuin in Wervershoof. Tijdens deze bijeenkomst is unaniem de PAC Bloemkool gekozen die bestaat uit v.l.n.r. Bas Kok, Manus Laan, Werner Louwerse en Jan Groot. De kandidaten werden allen gekozen met 44 stemmen voor en 0 tegen. Naast de verkiezingen van de PAC Bloemkool heeft Joost Rouwhorst een toelichting gegeven op diverse ontwikkelingen en activiteiten binnen The Greenery.

De bloemkooltelers namen ook afscheid van aanbodmanager Fer Smit die inmiddels in dienst is getreden bij Wagenaar om daar de verkoop van stapelproducten voor zijn rekening te nemen. Voorzitter Manus Laan overhandigde Fer bloemen en een cadeaucheque waarna een luid applaus volgde voor zijn enorme inzet de afgelopen jaren. Fer wordt opgevolgd door Rene Swagerman die ook het witlof onder zijn hoede heeft. Rene gaf een toelichting op de aanbodontwikkelingen. Jan Heddes gaf vervolgens een toelichting op de kwaliteitsontwikkelingen waarna verkoopleider Arie Tempelaar de commerciƫle verhaal voor zijn rekening nam. Productmanager Anton Maris was de laatste inleider die stil stond bij de retail ontwikkelingen in Nederland, het Product Business Plan Bloemkool, het belang en de resultaten van een goede prognose, ontwikkeling tarieven en heffingen en tot slot de teeltregistratie. Maris had de eer en het genoegen om een prijs te mogen overhandigen aan de teler die het beste geprognotiseerd heeft in 2010 waarbij nadrukkelijk ook de lengte van het aanvoerseizoen heeft meegewogen. Dit eer kwam dit jaar toe aan de firma Laan. Teun Laan ontving uit handen van Maris een cadeaucheque en bloemen. Na afloop van de in positieve sfeer verlopen vergadering genoten de telers van een koud en warm buffet.

Bron: Coforta.com
Publicatiedatum: