Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
winnaar Leo van Emmerik (Red Star)

Wedstrijden etiketten wisselen bij Espera op Macropak

Het is al weer even geleden maar in oktober vond de Macropak in Utrecht plaats. Evenals andere jaren pakken dan veel bedrijven in verpakkingsland groots uit, zo ook Espera. Espera toonde een uitgebreide opstelling van vele machines, die hen in staat stelde de bezoekers weer compleet en uitvoerig te informeren.Tijdens de beurs toonde Espera in de vorm van een wedstrijd hoe snel een rol etiketten gewisseld kan worden op een Espera-machine. Een van de vele unieke eigenschappen van de ES 7/9000 generatie machines, waarmee veel productietijd gewonnen kan worden!

Bezoekers konden laten zien, hoe snel zij zélf een rol etiketten konden opleggen. Uiteraard werd de benodigde tijd professioneel geklokt. De winnaar werd Leo van Emmerik van Red Star, die in een onwaarschijnlijk snelle tijd van 6,116 seconden de rol wisselde. Een top prestatie van een ‘snelle jongen’, die beloond werd met de nieuwste Sony e-reader, welke aan de leesgrage Leo goed besteed is!

Publicatiedatum: