Zelf de locatie bepalen op Horti Fair

Veel bestaande en nieuwe standhouders hebben een optie op een zelf gekozen standlocatie genomen. Deze optie kan de komende weken omgezet worden in een inschrijving. Met het kiezen van een eigen locatie op de beurs komt de organisatie tegemoet aan de wensen van standhouders. De opties lopen boven verwachting. Inmiddels is ruim de helft van de beursvloer in optie genomen. Vooraanstaande bedrijven, zoals Anthura, Modiform, Boal Systemen, Zantingh en Plantaflor hebben hun optie al omgezet in een definitieve inschrijving.

Andere belangrijke veranderingen van de Horti Fair zijn dat alle beurzen en beursactiviteiten in de eerste week van november 2011 plaatsvinden, de International Horti Week. Zo kan tuinbouw Nederland goed internationaal gastheer zijn. In internationaal opzicht is de Nederlandse tuinbouw uniek door de combinatie van kassenbouw, veredeling en teelttechniek. Deze kennisgebieden zijn de ‘tuinbouwmotor’ en komen sterk naar voren op de beurs. 'Voor elk budget een professionele presentatie op de beurs' is ook een nieuw uitgangspunt van de Horti Fair organisatie. Met de all-inclusive stands en de diverse hospitality mogelijkheden speelt de organisatie in op de behoeften van de standhouders.

In januari organiseert de Horti Fair enkele beurscafés. Het doel ervan is kennismaken met de nieuwe koers van de beurs en de mensen van de organisatie. De nieuwe directeur Frans-Peter Dechering verzorgt een presentatie en daarna is er volop ruimte voor eigen inbreng en netwerken. De data en locaties zijn:
  • Aalsmeer: dinsdag 18 januari 2011
  • Westland: donderdag 20 januari 2011
  • Lansingerland: woensdag 9 februari 2011
Binnenlopen om 17.30u, starten om 18.00u en eindigen om 19.00u. Voor broodjes wordt gezorgd. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via beurscafe@hortifair.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven