Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Groenten- en fruittrends in Frankrijk

183 Franse exposanten bij Fruit Logistica 2011

Sopexa is de organisator van een "French Pavilion' waar 183 van de 244 Franse exposanten zich zullen presenteren op de Fruit Logistica 2011. Dit paviljoen biedt bezoekers niet alleen variëteit en kwaliteit van verschillende Franse regio's maar ook veel nieuwe producten en trends.

Producten en Trends

Appels van hoge kwaliteit zijn de vraag van geavanceerde kenners. Een paar voorbeelden zijn de Sweet Tomato Carpaccio (van tomaat Jouno) en de kiwi de l'Adour. Het bedrijf Fruit SAS Unie presenteert twee hoge kwaliteit fruitsoorten namelijk de 'zomerkiwi' en platte witte perziken.

Veel bedrijven doen mee aan biologische trends. Er zijn biologische kidneybonen (Lunor), biologische aardappelen in verschillende variëteiten (Negonor). Le Vergie de la Blottière een nieuw appelras op de markt genaamd Antares.

De groenten- en fruitsector kan ook praktisch zijn. Naar de trend van snel en gezond koken heeft SOLECO-Florette twee soorten 'easy salad pleasure' in het assortiment: Lollo Rosso & Batavia en Fieldlettuce & Rucola.

Publicatiedatum: