Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste single Kromme Jongens uit

Op 8 december j.l. Is de 'eerste' single van de Kromme Jongens in 13 jaar uitgekomen. De band is echt trots op het resultaat. Het lied 'Westlands Nieuwjaar' is vanaf 8 december te downloaden via I-tunes. Het liedje is ook een 'opmaat' naar het concert dat de Jongens op 17 en 18 juni 2011 gaan houden. Wil je de Kromme Jongens volgen in het traject naar de concerten, kijk dan op twitter (@DeKrommeJongens).Nieuwe Liedjes

Deze single komt samen met 11 andere nieuwe nummers van de Kromme Jongens op de nieuwe CD, die rond april 2011 zal verschijnen. De nieuwe CD wordt samen met een compleet naslagwerk - met achtergronden over deze en rond 40 andere liedjes van de roemruchte band en diverse Westlandse onderwerpen- uitgegeven. Degenen die voor 31 januari 'voorintekenen' op het CD-Boek via www.krommejongens.com worden met voor- en achternaam in dit CD-boek vernoemd.


 

Videoclip

De single wordt ondersteund door een videoclip die binnenkort op de regionale televisie wordt uitgezonden. Onlangs hebben een tachtig tal vrijwilligers hiervoor een geïmproviseerde 'Nieuwjaarsduik' gedaan. Ook zijn hiervoor opnamen geweest op verschillende plaatsen in het Westland.Voice of Holland

De eerste single werd uitgereikt aan de Kromme Jongens door producer Holger Schwedt, die – naast deze CD – ook de laatste 3 CD’s van de band heeft geproduceerd en daarmee zijn carrière als Nederlands bekendste producer begon. De Kromme Jongens zijn er trots op dat Holger daarna grote artiesten als BLØF, Di-rect, Miss Montreal en Van Velzen heeft geproduceerd. Tegenwoordig is Holger ook te zien als 'sidekick' in het dreamteam van Roel van Velzen bij The Voice of Holland.
Publicatiedatum: