Tijdens het zesde AGF Debat, dat wordt gehouden op 5 januari 2011, staan Meiny Prins en Cees den Hollander tegenover elkaar in de boksring. Zij spreken over de toegevoegde waarde van het PT. Hein Deprez neemt het op tegen Nico van Ruiten. Oorzaak van slechte prijsvorming is de inzet in hun debat.

Op woensdag 5 januari 2011 organiseren N&S Quality Consultants en Frugi Venta voor de 6e keer Hét AGF-Debat (15.30 – 20.30 uur). Dit evenement is tevens podium voor Frugi Venta, DPA en N&S om al hun leden en relaties bij de start van het nieuwe jaar op informele wijze een succesvol jaar toe te wensen.
Onder leiding van Jaap Bron gaan diverse vertegenwoordigers uit de agf-sector met elkaar in debat. Twee actuele stellingen vormen de basis van boeiende discussies.
Aansluitend haakt Jaap Bron in op de debatten en geeft zijn visie op marktgericht ondernemen. Jaap Bron is in staat om mensen op een andere manier naar zichzelf en hun werk te laten kijken. Dit levert verrassende inzichten op waarmee een ieder het jaar goed kan beginnen.


1e RONDE: COLLECTIEF VERSUS PRIVAAT

Meiny Prins (Priva) – Cees den Hollander (Voorzitter Frugi Venta)
Stelling: ‘Het PT heeft geen toegevoegde waarde’


2e RONDE: TEELT EN HANDEL

Hein Deprez (Univeg) - Nico van Ruiten (Voorzitter LTO Noord Glaskracht)
Stelling: ‘Overproductie is de oorzaak van structureel slechte prijsvorming van Nederlandse vruchtgroenten’

De kosten voor deelname bedragen € 125,- per persoon (ex. BTW) inclusief buffet.
Voor leden van Frugi Venta en DPA is deelname gratis.

U kunt zich tot 30 december aanmelden via isa@ns-quality.nl (Ilse van de Sande, 0418-575850).