Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinbouw Totaal Den Bosch gaat niet door

Het netwerkevenement Tuinbouw Totaal voor de vollegrondsgroentesector gaat niet door. Deze keuze is gemaakt na intensief overleg met de standhouders van de informatiemarkt. Het inhoudelijke workshopprogramma evenals de focus op de vollegrondsgroente worden door zowel potentiƫle bezoekers als door de standhouders als sterk en onderscheidend beoordeeld. Echter de druk op standhouders om op beurzen te staan is op dit moment enorm groot. Voor bedrijven die gericht zijn op de vollegrondsgroentesector is de keus helder; ze zijn aanwezig op Tuinbouw Totaal, maar bedrijven die naast vollegrondsgroente ook andere sectoren bedienen, moeten keuzes maken; immers ze kunnen niet op meerdere plekken tegelijk zijn en vragen om een andere invulling van hun inbreng.

Er is wel degelijk behoefte en ruimte voor op de vollegrondsgroentesector gerichte evenementen gekoppeld aan een informatiemarkt. De invulling hiervan zal niet vanuit een beursperspectief maar vanuit een kennisnetwerk worden opgezet. In de loop van de winter krijgt dit vorm. De organisatie van de beurs zal de workshops in samenwerking met de standhouders onderbrengen in het winterprogramma van LTO Vollegrondsgroente.net. Hiermee zullen de klanten van LTO Vollegrondsgroente.net een exclusief programma krijgen dat niet voor iedereen toegankelijk is. LTO Vollegrondsgroente.net heeft een marktaandeel van ca. 85% bij gespecialiseerde telers van vollegrondsgroente.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ulko Stoll, 06 204 172 24

Publicatiedatum: