Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
stijging 25%

Recordomzet voor Veiling Zaltbommel

Met nog ruim 4 weken te gaan in dit boekjaar heeft Veiling Zaltbommel het vorige omzetrecord van 2006 van € 31,4 miljoen, reeds weten te overschrijden. De in deze tijd in Nederland wonende Goedheiligman is persoonlijk bestuur en directie hier mee komen feliciteren.

De omzetverwachting voor geheel 2010 gaat uit van ca. € 33 miljoen. Een groei met dubbele cijfers ten opzichte van vorig jaar, naar verwachting 25% aldus de directie in een korte toespraak. Een groeiend volume gecombineerd met een verbetering van de gemiddelde prijzen voor verschillende producten zijn hiervoor verantwoordelijk.


Hij bedankte de kopers voor het gezamenlijk bereikte resultaat en spreekt de hoop uit dat er in de toekomst nog regelmatig bij een dergelijke mijlpaal stilgestaan kan worden. "Dit vraagt inspanningen van onze leden, de veiling maar ook van de handelsbedrijven. De strategie van Veiling Zaltbommel is er dan ook duidelijk op gericht zijn 'open' marktplaats te handhaven, zodat een brede toegang tot de markt voor de leden gegarandeerd is".

Ook voor de kopers had sinterklaas een attentie meegenomen.Publicatiedatum: